Furbix Computers
info@furbix.com

Furbix.com is een webshop van Webservicedienst.nl. De webshop is ontstaan uit een samenwerking tussen Webservicedienst BV en Amaze Media BV. Beide gevestigd in Emmen.

Amaze Media is verantwoordelijk voor het verkoopklaar maken van ICT apparatuur afkomstig uit het bedrijfsleven. De producten zijn doorgaans economisch afgeschreven door grotere organisaties. Alle binnenkomende apparatuur wordt grondig gereinigd en hersteld naar fabrieksspecificaties.

Vervolgens wordt de hardware werking gecheckt en wordt de basissoftware (zoals een besturingssysteem) ge├»nstalleerd en getest. Eventuele aanpassingen aan de configuratie worden tevens in dit stadium gerealiseerd, dit houdt doorgaans upgrades in op gebied van RAM-geheugen en opslagmedia zoals SSD’s.

Na dit proces wordt de apparatuur door Webservicedienst ingekocht om vervolgens via diverse kanalen (waaronder Furbix.com) ter verkoop aangeboden te worden. Webservicedienst draagt alle (wettelijke) verantwoordelijkheden die een verkopende hardware partij dient te nemen. Garantiebepalingen, retour- en reperatiebeleid vallen hier (onder andere) onder. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij naar de algemene voorwaarden die op elke verkoop en klantrelatie van toepassing zijn.

Wat maakt ons anders?

Zowel Webservicedienst, als AmazeMedia BV zijn gelieerd aan het Emmense ontwikkelcentrum Stichting Toolbox. Beide bedrijven dragen de verantwoordelijkheid aan de maatschappelijke missie van Stichting Toolbox bij te dragen. Dit doen we door ICT-apparatuur te re- en upcyclen, alsmede het bieden van kansen op de arbeidsmarkt voor deelnemers die via Toolbox een traject volgen ter bevordering van de maatschappelijke participatie.

Meer informatie

Vragen? Neem contact met ons op, je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten.

Contact - Furbix.com

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen